Spreuk v/d maand Maart 2013

Vraag je je weleens af wat onze honden van ons denken?
Stel je eens voor: je komt thuis van de supermarkt met kippenbouten, biefstukken, hamlappen, karbonades.
Ze moeten wel denken dat wij de beste jagers ter wereld zijn.

Anne Tyler

07 maart 2012

Aankomst 7 maart 2012

Vandaag wederom een mooie aankomst, maar ééntje met een gevoelig randje.

Onze dank gaat wederom uit naar Vera, die voor ons weer 2 honden heeft overgevlogen vanuit Malaga.

Aankwamen Tommy, welke in eerste instantie was geadopteerd, maar op het laatste moment wegens omstandigheden werd gecancelled. Maar gelukkig voor Tommy ontfermden onze adoptie consulenten zich over hem, en kon Tommy in de noodopvang.
Eerst bij Yvonne, maar omdat een agressieve trap naar beneden voor haar roet in het eten strooide, en haar op een onaangename manier deed belanden onder aan die trap, was het uiteindelijk Ed die hem thuis in zijn roedel een opvang kon geven. Top voor Tommy, want voor hem was het zeer goed om uit zijn situatie in Spanje "verlost" te worden.
"Gevoelig" staat in dit gebeuren voor de gebroken pols van Yvonne, wij van de redactie wensen Yvonne dan ook vanaf hier heel veel beterschap en hopen op een spoedig herstel. Overigens weerhoudt het Yvonne er niet van om haar taken als adoptieconsulente voor te zetten, maar gaat zij gewoon door. Chappeu Yvonne.

Ook kwam Cindy aan op Schiphol, om daar vanaf vandaag als maatje te gaan leven met Spike.
Spike is een paar maanden geleden in Nederland aangekomen, maar helaas een paar dagen voor de aankomst van Cindy tragisch overleden. Naar alle waarschijnlijkheid aan de gevolgen van een vervelende tekenziekte.
Voor de adoptante van Cindy (maar ook voor ons) was deze aankomst er dan ook één met een dubbel "gevoel". Enerzijds de blijdschap om het ontvangen van Cindy anderzijds het verlies van Spike, die dit moment zo graag had willen mee maken.
Wij van de redactie wensen, de adoptante behalve heel veel geluk en plezier met Cindy, ook heel veel sterkte toe met het verlies van Spike.

Dus al met al toch een mooie aankomst.
Hier onder dan toch ook de groepsfoto en de resterende foto's staan wederom te prijken op ons