Spreuk v/d maand Maart 2013

Vraag je je weleens af wat onze honden van ons denken?
Stel je eens voor: je komt thuis van de supermarkt met kippenbouten, biefstukken, hamlappen, karbonades.
Ze moeten wel denken dat wij de beste jagers ter wereld zijn.

Anne Tyler

08 januari 2007

Het jaar van .....

Eenieder die dit leest wens ik namens HzH alle goeds voor 2007! In mijn vorige blog schreef ik over het jaar van de Hond: van 29 januari 2006 (15.15 uur) tot 17 februari 2007. Dan begint het jaar van het Varken, om 17.14 uur (http://www.xs4all.nl/~cncws/persmap/jaartelling.html). Nu ben ik zelf een Varken (volgens de Chinese astrologie, maar ook volgens sommigen anderen) en ook daarover niets dan goeds.

In het vorige blog wenste ik dat het jaar van de Hond zich niet tot 2006 zou beperken. De eerste aanzet daarvoor gaat HzH nu dan echt maken. Met een beetje geluk komen deze week voor het eerst ook echt honden op onze site. In eerste instantie voor opvang, maar daarna ook voor adoptie. Mocht u zich dus als opvanggezin aan willen melden, aarzel niet maar mail gewoon eventjes naar Ezra Kempen: adopties@hondzoekthuis.org. Zij maakt u snel wegwijs binnen de wereld van hondenopvang (als u dat al niet was).

Op onze website is te zien waar wij momenteel mensen hebben die voor ons huisbezoeken willen verrichten of op een andere manier voor HzH aan de slag willen. Wilt u ook wat doen, maar weet u eigenlijk niet goed wat, neem ook dan gerust contact met ons op. Wellicht dat we samen tot wat leuks komen. Binnenkort komt onze flyer uit en ook deze zien we graag her en der geplaatst: bij dierenartsen, hondenuitlaatplaatsen, dierenwinkels of gewoon in de kantine van de sportclub bijvoorbeeld. Uiteraard hoeft u daarvoor niet te wachten: gewoon downloaden van onze site en uitprinten kan natuurlijk ook!

Ook krijgen we dit jaar weer steun van jackyE. Haar stenen vindt je op steeds meer plaatsen:
  • bij Rozemarijn in Hoofddorp
  • in hotel de Logerij in Renesse
  • bij het Knutselhükske in Tegelen
  • op www.koopcadeauensteungoeddoel.nl
  • op diverse markten (binnenkort op haar website)
Ingredienten genoeg dus om er een mooi jaar van te maken: hond of varken, maakt niet uit. Wij gaan ervoor! U ook?