Spreuk v/d maand Maart 2013

Vraag je je weleens af wat onze honden van ons denken?
Stel je eens voor: je komt thuis van de supermarkt met kippenbouten, biefstukken, hamlappen, karbonades.
Ze moeten wel denken dat wij de beste jagers ter wereld zijn.

Anne Tyler

29 juli 2010

Aankomst 8 juli 2010

Niet alle vluchten zitten mee?
Zelfs op een mooie dag als deze met stralend mooi weer, een overheerlijk
zonnetje en een zalige temperatuur. Alle ingrediënten waren aanwezig om alles weer eens gladjes te laten verlopen.

Niets was minder waar, in Spanje waren er namelijk, zo vernamen wij van Nicole, bagage problemen en voor je het weet zit je twee uur langer op Eelde. Gelukkig is er een mooi buiten terras en hebben wij samen met de adoptanten van Ben en Spot in de Groningse zon een versnapering genuttigd. Vrijwilliger zijn kan soms een zwaar werk zijn .
Maar goed na een vertraging van ruim 2 uur, kwam er leven op de luchthaven, alle hands aan dek, want de vlucht van die dag was in aantocht.........






En dat is dan wel weer het voordeel van Eelde, binnen no-time is de bagage uitgeladen en uitgedeeld en konden de adoptanten hun nieuwe huisgenoten begroeten. Overigens gaat Spot die tegenwoordig als Bobby van het leven geniet op een boot wonen, maar aangezien het woord bootgenoot niet door de dikke die van Dalen heet wordt erkent als goed nederlands, houden wij het in het geval van Spot ook op huisgenoot.



Ben en Spot hadden uiteraard ook iets langer in de reiskooi gezeten, door de vertraging, als gewenst. Dus snel de kooien open en honden aangelijnd en aan hun nieuwe familie "uitgedeeld".






Toen nog het paspoorten protocol gevolgt en de nodige foto's gemaakt.

Na wat koekjes vonden Ben en Spot het welletjes en waren zeer nieuwsgierig waar zij de rest van hun leven gingen doorbrengen.





Na het uitzwaaien keken Mona en ik elkaar
nog eens aan en zeiden tegen elkaar,






Het was het wachten zeker waard!!!!