Spreuk v/d maand Maart 2013

Vraag je je weleens af wat onze honden van ons denken?
Stel je eens voor: je komt thuis van de supermarkt met kippenbouten, biefstukken, hamlappen, karbonades.
Ze moeten wel denken dat wij de beste jagers ter wereld zijn.

Anne Tyler

24 september 2011

Aankomst 24 september 2011

Het was een mooie zomerse dag, voor mens en dier.
Vandaag was de aankomst van Jade, Jessie, Marlin, Paris en Ruby en op een zon overgoten schiphol kregen boven genoemde een warm onthaal van hun nieuw bakken adoptieouders en kinderen.

Jo onze contactperson van Paws for Thought in Spanje was 's ochtend op het vliegtuig van Spanje naar Nederland gestapt met in haar gevolg 4 geadopteerde honden. Om half één melde Jo zich met in haar armen Jessie zich bij het raam van aankomst 1.
Hier was ook de hernieuwde kennismaking tussen Pablo en Jo. Pablo (die Jo nog steeds Larry mag noemen) heeft voor adoptie, vele maanden bij Jo in opvang gezeten.

Na een goed half uur werden Jade, Marlin, Paris en Ruby bij haar gevoegd en zijn met alle adoptanten naar onze vaste stek buiten gegaan en hebben daar zijn onze spaanse vrienden door Ed en Mona aan hen overgedragen.
Na het overdragen van de paspoorten en het maken van vele foto's, hebben we wederom onze beroemde groepsfoto gemaakt, waarna één ieder zijns weegs is gegaan.


Wij (de vluchtbegeleiders en de adoptante van Pablo) zijn met Jo  nog wat wezen drinken op de luchthaven en hebben jo om 3 uur weer naar vertrek geëscorteerd en volgens berichten uit Spanje is ze daar veilig aangekomen.
Via deze willen wij Jo nogmaals dank zeggen en alle adoptanten veel plezier wensen met hun nieuwe huisgenoot.

Uiteraard kunt u hier op deze link klikken voor de aankomst foto's