Spreuk v/d maand Maart 2013

Vraag je je weleens af wat onze honden van ons denken?
Stel je eens voor: je komt thuis van de supermarkt met kippenbouten, biefstukken, hamlappen, karbonades.
Ze moeten wel denken dat wij de beste jagers ter wereld zijn.

Anne Tyler

06 april 2011

Aankomst 5 en 6 april 2011

Wat kan het druk zijn hé.

Als je toch binnen 24 uur twee keer bij aankomst 1 op Schiphol staat, betekend dat toch dat Mona en Yvonne lekker bezig zijn.
Nou hoort u ons niet klagen hoor, want als je dan op Schiphol staat en je ziet daar in eerste insatntie een ietwat onrustige mensen staan, welke later vrolijk te samen met hun nieuw bakke huis vriendje richting huis vertrekken, ach dat is toch het beroemde kersje op de altijd verse slagroom taart.
En als je dan binnen 24 uur twee slagroom taarten mag aansnijden................... heb je toch een geeweldige hobby, TOCH.
5 april om 23:00 uur zetten Feliz, Jim, Senna en Milly voet op Hollandse bodem. Een leuke bijkomstigheid was dat Feliz door haar opvanggezin in Spanje hoogstpersoonlijk werd ingevlogen in Nederland en werd overgedragen aan haar nieuwe adoptanten.
6 april om 14:30 uur werden voor Sonny en Pongo de kooi deuren open gezet voor een beter leven in Nederland. Sonny ging rechtsteeks mee naar zijn nieuwe huis, Pongo gaat noch even voor opvang met Elisabeth mee en wordt 8 april opgehaald door haar adoptanten.

Hebben wij van Hzh nog even een moment van schaamte, Brigitta die samen met Herbert de honden invloog bleek vandaag Jarig en wij kwamen hier pas achter toen wij thuis de pc aanzette.
Brigitta alsnog van ons van harte gefeliciteerd.

De geluksvogels en hun nieuw bakken baasjes staan alweer bij de aankomst foto's op ons online fotoalbum.
Alle adoptanten en hun nieuwe huisgenootjes gefeliciteerd.