Spreuk v/d maand Maart 2013

Vraag je je weleens af wat onze honden van ons denken?
Stel je eens voor: je komt thuis van de supermarkt met kippenbouten, biefstukken, hamlappen, karbonades.
Ze moeten wel denken dat wij de beste jagers ter wereld zijn.

Anne Tyler

14 februari 2007

10 februari 2007

Vroeg op want er was veel te doen. Eerst een gesprek met Expedito, onze dierenarts. Daarna pikte Wendy, voorzitter van CAS, me op om nog wat honden te gaan bekijken.

Allereerst zijn we in Nerja zelf op bezoek gegaan bij een echtpaar (Spaans x Zweeds) die in hun tuin 3 honden hadden gekregen: aan hun lot overgelaten. Hondjes die een goed thuis verdienen, misschien wel bij u??


Vervolgens door naar Seacrest Kennels om nog wat meer honden te ontmoeten en foto's van te maken. Veel lieve honden, ondanks hun verleden (zie Archie en Hector op onze website). Na wat met Kurt te hebben gesproken, zijn we verder gegaan. Morgen zou ik Kurt weer ontmoeten: Snoop en Georgio zaten hier en die vlogen met me mee terug!

Na Seacrest Kennels door naar Weston kennels: in de bergen nabij Competa. Hier ook weer foto's gemaakt en een vuil pak gehaald. De honden hadden net collectief een gat gegraven, dat vol water stond. Niets leuker dan hier met je poten in te gaan om vervolgens tegen de Nederlandse voorzitter aan te springen. Poten droog? Geen probleem: net als bij de apotheker, zo nodig herhalen! Na dit avontuur wat gaan eten om diverse zaken door te spreken. Samenwerking ontstaat immers niet vanzelf, hoe graag je dat soms ook zou willen.

Aan het eind van de dag nog in de zon een wandeling gemaakt, samen met Brian, Winnie, Peppa en Sophie. Lekker de bergen in, in de zon en niet meer nadenken. Aan het eind van de dag moe maar uiterst voldaan weer m'n mandje in gekropen.