Spreuk v/d maand Maart 2013

Vraag je je weleens af wat onze honden van ons denken?
Stel je eens voor: je komt thuis van de supermarkt met kippenbouten, biefstukken, hamlappen, karbonades.
Ze moeten wel denken dat wij de beste jagers ter wereld zijn.

Anne Tyler

07 oktober 2009

Kooien Transport

Hallo lieve mensen

Even een berichtje namens bestuur en redactie.
Op dit moment staan er redelijk wat honden geadopteerd in afwachting van een vlucht.
En gelukkig blijven de aanvragen binnen komen.

Dit is mede dankzij het harde werken van al onze vrijwilligers, dit kunnen we niet dik genoeg onderstrepen, want het blijft vrijwilligers werk en vele van ons doen dit naast de dagelijkse beslommeringen die een mens vaak alleen al een hele dag bezig houden.

En toch hebben we ondanks alle inspanningen momenteel een "kleine uitdaging".
De kooien zijn op in Spanje, op dit moment staan de HzH kooien en tasjes in Waalwijk klaar voor transport en onze vrienden van Grayvis gaan hun best doen om deze zo snel mogelijk richting Spanje te transporteren.
Hierna kunnen wij weer vluchten inboeken met honden.

-Overigens hoeven de adoptanten van de honden die vliegen op 19 oktober zich geen zorgen te maken daar zijn nog kooien voor bewaart.-

Dus wij zijn weer op zoek naar mensen die binnenkort op reis gaan en vanaf Malaga terug reizen naar Nederland, of misschien kent u iemand binnenkort vanaf Malaga naar Nederland vliegt, wij willen graag met u/hen in contact komen.
Iedereen die ons hierbij kan en wil helpen kan contact opnemen via het volgende e-mail adres jan.willemsen@hondzoekthuis.org

De adoptanten die op dit moment wachten zouden wij graag en hart onder de riem steken en laten weten dat wij onze uiterste best doen om hun en hun nieuwe huis vriend zo spoedig mogelijk te verenigen.

M. Vr. Groet de redactie